Contact

Wonen bij Iewan

Heb je interesse om bij Iewan te komen wonen? Op het moment zijn alle woon- en werkruimtes verhuurd, maar Iewan heeft een klapper met inschrijfformulieren van kandidaat-bewoners, die geraadpleegd wordt op het moment dat er een plekje vrijkomt.

Inschrijven is alleen mogelijk na deelname aan een informatiesessie, waarbij je meer hoort over Iewan. De eerstvolgende informatiesessie vindt plaats op 3 november, aansluitend op de rondleiding die start om 14:30. De infomiddag van 3 november is speciaal gericht op potentiële bewoners van de jongerenwoongroepen.

Wil je gewoon eens komen kijken? Kom dan naar de rondleiding die doorgaans op de eerste zondag van de maand wordt georganiseerd. De eerstvolgende rondleidingen in 2019 zijn op op 1 september, 6 oktober, 3 november, en 1 december..  De rondleiding start om 14.30. Koffie en thee staan klaar vanaf 14.00 in gemeenschapsgebouw De Kleine Wiel (Karl Marxstraat 101 te Lent, Nijmegen). Aanmelden is niet nodig.

Voor wie méér wil: Bureau Viertel

Bureau Viertel is opgericht door de initiatiefnemers van Iewan. Bureau Viertel wil ecologisch, gemeenschappelijk en betaalbaar wonen stimuleren en richt zich op woningcorporaties, gemeentes en bewonersinitiatieven. Kijk voor meer informatie op bureauviertel.nl.

Woningcorporaties en gemeentes:

Voor rondleidingen, presentaties en trainingen: kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Bewonersinitiatieven:

Wil je een soortgelijk project opzetten? Heb je behoefte aan inspiratie, ondersteuning en praktisch advies? Wij helpen je graag verder. Kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Rondleidingen

Losse rondleidingen voor groepen zijn in overleg mogelijk. Mail hiervoor naar info@iewan.nl of bel naar 06 10761036 (Hanneke Beld).

Zaalhuur

De zaal van het multifunctionele gebouw De Kleine Wiel is tegen schappelijke tarieven te huur voor bijeenkomsten, cursussen, filmavonden, workshops etc. Mail voor meer informatie naar info@dekleinewiel.nl of kijk eerst op www.dekleinewiel.nl.

Overige vragen

Voor overige vragen kun je ons een bericht sturen via info@iewan.nl