Contact

Rondleidingen

De eerstvolgende rondleiding is op zondag 5 december. Vanwege de huidige corona-golf wordt dit een online rondleiding. Meld je aan, dan ontvang je van ons een link om deel te nemen.

Zondag 5 december om 12:00 uur kun je deelnemen via deze Zoom-link.

Let op: Onze rondleidingen zijn primair gericht op het informeren en inspireren van mensen die interesse hebben in duurzaam en/of gemeenschappelijk leven, bouwen en wonen.  Eens per kwartaal hebben we ook een rondleiding en infosessie voor kandidaatbewoners.

Wonen bij Iewan

Heb je interesse om bij Iewan te komen wonen? Op het moment zijn alle woon- en werkruimtes verhuurd, maar Iewan heeft een klapper met inschrijfformulieren van kandidaat-bewoners, die geraadpleegd wordt op het moment dat er een plekje vrijkomt.

Inschrijven is alleen mogelijk na deelname aan een informatiesessie, waarbij je meer hoort over wat er komt bij komt kijken en wat er van je verwacht wordt als je woont bij Iewan.

Wil je bij ons komen wonen, hou er dan rekening al onze woningen onder sociale huur vallen en dat er dus een maximum inkomensgrens is van €38.035 per huishouden.

Voor wie méér wil: Bureau Viertel

Bureau Viertel is opgericht door de initiatiefnemers van Iewan. Bureau Viertel wil ecologisch, gemeenschappelijk en betaalbaar wonen stimuleren en richt zich op woningcorporaties, gemeentes en bewonersinitiatieven. Kijk voor meer informatie op bureauviertel.nl.

Woningcorporaties en gemeentes:

Voor rondleidingen, presentaties en trainingen: kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Bewonersinitiatieven:

Wil je een soortgelijk project opzetten? Heb je behoefte aan inspiratie, ondersteuning en praktisch advies? Wij helpen je graag verder. Kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Rondleidingen

Losse rondleidingen voor groepen zijn in overleg mogelijk. Mail hiervoor naar info@iewan.nl.

Zaalhuur

De zaal van het multifunctionele gebouw De Kleine Wiel is tegen schappelijke tarieven te huur voor bijeenkomsten, cursussen, filmavonden, workshops etc. Mail voor meer informatie naar info@dekleinewiel.nl of kijk eerst op www.dekleinewiel.nl.

Overige vragen

Voor overige vragen kun je ons een bericht sturen via info@iewan.nl