Contact

Rondleidingen

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen bij Iewan? We geven iedere eerste zondag van de maand een rondleiding. De eerstvolgende rondleiding is op 5 juni. Aanmelden is niet nodig. Vanaf 13:00 uur ben je welkom in De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101. De rondleiding start om 14:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Vanaf 13:00 uur ben je welkom in De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101. De rondleiding start om 14:00 uur.

Let op: Onze rondleidingen zijn vooral gericht op het informeren en inspireren van mensen die interesse hebben in duurzaam en/of gemeenschappelijk leven, bouwen en wonen. Eens per kwartaal hebben we ook een rondleiding en infosessie voor kandidaatbewoners. De eerstvolgende infosessies zijn op 3 juli en op 2 oktober. Wil je bij ons komen wonen? Hou er dan rekening mee dat je alleen bij ons kunt komen wonen als je in aanmerking komt voor, en afhankelijk bent van sociale huur. Vanwege interne doorstroom zijn het meestal plekken bij onze jongerenwoongroepen die vrijkomen.

Wonen bij Iewan

Heb je interesse om bij Iewan te komen wonen? Op het moment zijn alle woon- en werkruimtes verhuurd, maar Iewan heeft een klapper met inschrijfformulieren van kandidaat-bewoners, die geraadpleegd wordt op het moment dat er een plekje vrijkomt. Vanwege interne doorstroom zijn het meestal plekken bij onze jongerenwoongroepen die vrijkomen.

Inschrijven is alleen mogelijk na deelname aan een informatiesessie, waarbij je meer hoort over wat er komt bij komt kijken en wat er van je verwacht wordt als je woont bij Iewan.

Wil je bij ons komen wonen, hou er dan rekening al onze woningen onder sociale huur vallen en dat er dus een maximum inkomensgrens is van €38.035 per huishouden. Je komt alleen in aanmerking als kandidaatbewoner als je afhankelijk bent van sociale huur.

Voor wie méér wil: Bureau Viertel

Bureau Viertel is opgericht door de initiatiefnemers van Iewan. Bureau Viertel wil ecologisch, gemeenschappelijk en betaalbaar wonen stimuleren en richt zich op woningcorporaties, gemeentes en bewonersinitiatieven. Kijk voor meer informatie op bureauviertel.nl.

Woningcorporaties en gemeentes:

Voor rondleidingen, presentaties en trainingen: kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Bewonersinitiatieven:

Wil je een soortgelijk project opzetten? Heb je behoefte aan inspiratie, ondersteuning en praktisch advies? Wij helpen je graag verder. Kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Rondleidingen

Losse rondleidingen voor groepen zijn in overleg mogelijk. Mail hiervoor naar info@iewan.nl.

Zaalhuur

De zaal van het multifunctionele gebouw De Kleine Wiel is tegen schappelijke tarieven te huur voor bijeenkomsten, cursussen, filmavonden, workshops etc. Mail voor meer informatie naar info@dekleinewiel.nl of kijk eerst op www.dekleinewiel.nl.

Overige vragen

Voor overige vragen kun je ons een bericht sturen via info@iewan.nl