Contact

Rondleidingen

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen bij Iewan? Op zondag 7 juli geven we weer een rondleiding. Augustus slaan we over, op 1 september is de volgende rondleiding. Vanaf 13:00 uur ben je welkom in De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101. De rondleiding start om 14:00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Let op: onze rondleidingen zijn vooral gericht op het informeren en inspireren van mensen die interesse hebben in duurzaam en/of gemeenschappelijk leven, bouwen en wonen. Drie keer per jaar houden we na de rondleiding een infosessie voor kandidaatbewoners.

Heb je interesse om bij Iewan te komen wonen? Op het moment zijn alle woon- en werkruimtes verhuurd, maar Iewan heeft een klapper met inschrijfformulieren van kandidaat-bewoners, die geraadpleegd wordt op het moment dat er een plekje vrijkomt. Hou er rekening mee dat je alleen bij ons kunt komen wonen als je in aanmerking komt voor, en afhankelijk bent van sociale huur. Vanwege interne doorstroom zijn het meestal plekken bij onze jongerenwoongroepen die vrijkomen.

Inschrijven is alleen mogelijk na deelname aan een rondleiding en informatiesessie, waarbij je meer hoort over wat er komt bij komt kijken en wat er van je verwacht wordt als je woont bij Iewan.
De komende infosessie is op 3 november 2024. Je volgt eerst de rondleiding, aansluitend is de infosessie. Vanaf 13:00 uur staat de koffie, thee en als je geluk hebt, huisgemaakte taart klaar in De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101. De rondleiding start om 14:00 uur. Aanmelden is niet nodig.
De rondleiding en infosessie duren beide 1 à 1,5 uur, afhankelijk van de grootte van de groep en de vragen die er zijn.

Voor wie méér wil: Bureau Viertel

Bureau Viertel is opgericht door de initiatiefnemers van Iewan. Bureau Viertel wil ecologisch, gemeenschappelijk en betaalbaar wonen stimuleren en richt zich op woningcorporaties, gemeentes en bewonersinitiatieven. Kijk voor meer informatie op bureauviertel.nl.

Woningcorporaties en gemeentes:

Voor rondleidingen, presentaties en trainingen: kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Bewonersinitiatieven:

Wil je een soortgelijk project opzetten? Heb je behoefte aan inspiratie, ondersteuning en praktisch advies? Wij helpen je graag verder. Kijk op bureauviertel.nl of mail info@bureauviertel.nl.

Rondleidingen

Losse rondleidingen voor groepen zijn in overleg mogelijk. Mail hiervoor naar info@iewan.nl.

Zaalhuur

De zaal van het multifunctionele gebouw De Kleine Wiel is tegen schappelijke tarieven te huur voor bijeenkomsten, cursussen, filmavonden, workshops etc. Mail voor meer informatie naar info@dekleinewiel.nl of kijk eerst op www.dekleinewiel.nl.

Overige vragen

Voor overige vragen kun je ons een bericht sturen via info@iewan.nl