Contact

Wonen bij Iewan

Heb je interesse om bij Iewan te komen wonen? Op het moment zijn alle woon- en werkruimtes verhuurd, maar Iewan heeft een klapper met inschrijfformulieren van kandidaat-bewoners, die geraadpleegd wordt op het moment dat er een plekje vrijkomt.

Inschrijven is alleen mogelijk na deelname aan een informatiesessie, waarbij je meer hoort over Iewan. Deze informatiesessie vindt in 2017 nog plaats op zondag 3 december aansluitend op de rondleiding die start om 14:30.

Wil je gewoon eens komen kijken? Kom dan naar de maandelijkse rondleiding, iedere eerste zondag van de maand. Inloop voor de rondleiding is mogelijk vanaf 14:00 uur in De Kleine Wiel, op Karl Marxstraat 101. Aanmelden voor de rondleiding en informatiesessie is niet nodig.

Zaalhuur

De zaal van het multifunctionele gebouw De Kleine Wiel is tegen schappelijke tarieven te huur voor bijeenkomsten, cursussen, filmavonden, workshops etc. Mail voor meer informatie naar info@dekleinewiel.nl of kijk eerst op www.dekleinewiel.nl.

Pers / Rondleidingen

Voor vragen over rondleidingen of persvragen kun je ook mailen naar info@iewan.nl of bellen naar 06 10761036 (Hanneke Beld).

Contact

Voor overige vragen kun je ons een bericht sturen via info@iewan.nl

Deel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone